דירה עם נוף למרינה

בפרוייקט זה, התבקשנו לשדרג ולשפץ דירה במרינה, עבור זוג שמתגורר בשוויץ ומגיע לעיתים קרובות לביקורים בארץ, אליהם מצטרפים מידי פעם גם הילדים והנכדים. 

בעבודה מול לקוחות שלא מתגוררים בארץ, האתגר הוא גדול יותר ומאחר וחייבים להמחיש להם את כל האפשרויות עד הפרט האחרון, בהדמיות תלת מימד ומצגות מפורטות בכל נושא, כדי להבטיח שהכל נעשה בהתאם לצרכים ולטעם הייחודי שלהם.

מהרגע הראשון, הבהירו לנו הלקוחות שהם רוצים חלל נקי ומודרני ושהלבן יהיה הצבע השולט בבית וביקשו שנימנע משילוב עץ -  מבחינתנו, זו היתה הזדמנות להבליט את הנוף של המרינה והים שנשקף מהחלונות הגדולים בדירה ולתת במה ליצירות האמנות שהלקוחות רכשו במשך השנים.

בחלל המרכזי הפתוח, תיכננו פינת ישיבה שמשקיפה לים, פינת אוכל וגם פינת עבודה. על מנת ליצור הפרדה ואינטימיות לאזור שירותי האורחים שהיה צמוד לחלל הסלון – בנינו ספריה שתשמש כמחיצה,  שנבנתה מקורות בצבע לבן מריצפה עד תקרה עם מדפי זכוכית אפורים ובה שילבנו פריטי נוי. הספריה  יצרה תחושת הפרדה אבל לא חסמה את החלל.

בפינת העבודה והטלוויזיה תיכננו ריהוט בצבע לבן בשילוב אפור שבוצע במיוחד על ידי נגר, שכלל גם אחסון למסמכים ולכלי האירוח. שולחן הסלון, תוכנן אף הוא בקווים נקיים בשילוב צבעים של אפור ולבן שהשתלבו יפה עם הנופים של המרינה. בחלל הכניסה, יצרנו גם פינת כביסה שמוסתרת על ידי ארונות עם חזית מראה שנתנו תחושה של מרחב בחלל וגם מקום להצגת תמונות של בני המשפחה.

את המטבח שפתוח אף הוא לחלל המרכזי, שדרגנו על ידי החלפת כל החזיתות והוספנו דלפק קטן שיצר מקום אינטימי וחמים לבני הזוג. חדר  השינה של ההורים וחדר האורחים שגם הם משקיפים לים, שודרגו אף הם ושילבנו בהם פינות עבודה וספריה שתוכננה ועוצבה במיוחד עבורם. להשלמת הפרוייקט שידרגנו גם את חדרי הרחצה ושילבנו ארונות שתוכננו בהתאמה לצרכים של בני הבית בצבע לבן כמובן.

יש לנו סיפוק גדול שיצרנו עבורם פינה חמה בארץ .

 

בקרו אותנו בפייסבוק

  • Facebook Black Round
דלפק אכילה מטבח