בית פתוח לאורחים

משפחה עם 3 ילדים בוגרים התגוררה בבית פרטי ומיושן של 3 קומות, שלמרות גודלו, לא התאים לאורח החיים של המשפחה התוססת שמרבה לארח אורחים בכל הגילאים וגם חובבת ספורט. תכנון חלל המגורים וקומת הכניסה בוצע בהתאם לחיי היום יום הפעילים של בני הבית – חלל המגורים הורחב לכיוון הגינה ושילבנו בו ויטרינות גדולות וחלונות מהם ניתן להשקיף לגינה הגדולה ולתת תחושה של מרחב, להכניס הרבה אור טבעי וגם לאפשר מעבר נוח בין הגינה לסלון. פינת הישיבה, תוכננה כך שתאפשר צפיה נוחה במסך הטלוויזיה הגדול עם מספיק מקומות ישיבה לבני הבית וחבריהם שצופים בהרבה משחקי ספורט. כדי לשמור על בית מסודר ככל האפשר, תיכננו ארון גדול בכניסה לבית שבו ניתן לשים בין היתר את התיקים והנעליים של בני הבית שתמיד היו מפוזרים בכניסה. במטבח, הדגש היה גם על אחסון מקסימלי – צריך גם להאכיל את כל האורחים שמגיעים. לשם כך תוכננו ארונות מזווה גדולים וגם השטח מתחת לדלפק נוצל לאחסון.

הסגנון העיצובי שנבחר עם בני הבית הוא אורבני -  עיצוב בקווים נקיים ושילוב של גווני אפור וחומרים טבעיים – הריצוף בקומת הכניסה, ריצוף אבן טבעית אפורה ובחלל המגורים שולבו מדפים ופריטים מעץ אלון על מנת להכניס חמימות. שירותי האורחים, עוצבו באותו קו עיצובי כמו חלל המגורים תוך שילוב אריחים דמויי בטון באפור ולבן עם נגיעות של עץ. על מנת לתת תחושה של מרחב בשירותי האורחים שילבנו גם מראה גדולה על קיר הכיור. הסיפוק הגדול שלנו הוא שבני הבית נהנים עכשיו הרבה יותר לבלות בבית.

 

בקרו אותנו בפייסבוק

  • Facebook Black Round
שולחן צד