דירה ליד הים- יחידת הורים וחדרי ילדים

בפרוייקט זה תיכננו ועיצבנו מחדש את יחידת ההורים, חדרי הילדים וחדרי הרחצה עבור משפחה עם 3 ילדים צעירים. ביחידת ההורים שמנו דגש על יצירת חלל מרווח ונעים שיהיה כיף להתרגע בו בסוף היום כמו בחדר במלון. בתכנון החלל הגדול של יחידת ההורים, יצרנו הפרדה בין אזור השינה ואזור הארונות על ידי הוספת ארון במרכז החלל שיצר מעין מחיצה חלקית בין שני האזורים ואיפשר לשמור גם על תחושה של חלל מרווח וגם איפשר מקום אחסון נוסף שהיה נחוץ לדיירי הבית.

יחידת ההורים עוצבה בקווים נקיים ובהירים עם שילוב טפט עדין בקיר גב מיטה, שילוב וילונות בהירים והדומים לישיבה כדי ליצור אווירה של רוגע ושלווה. חדר הרחצה המרווח שכלל גם מקלחון גדול עוצב בסגנון אורבני בהתאם לקו העיצובי של הבית . את דלת הכניסה לחדר הרחצה של ההורים החלפנו לדלת הזזה אשר תוכננה ועוצבה על ידנו, כך שהדופן של הדלת הפונה לחלל הארונות שימשה כמראה גדולה עבור בני הבית. פריטי הנגרות תוכננו ועוצבו בהתאמה אישית בהתאם לצרכים של בני הבית.

בחדרי הילדים התאמנו את העיצוב והפריטים לפי ההעדפות והתחביבים של כל ילד תוך שילוב מדבקות קיר ופריטי נוי צבעוניים. חדר הרחצה של הילדים תוכנן בקפידה שיהיה נוח ושימושי לכל הילדים עם מקלחון, אמבטיה וספסל שמשמש לישיבה וגם לאחסון מגבות. חדר הרחצה עוצב גם הוא בהתאם לסגנון העיצובי הכללי של הבית.

 

בקרו אותנו בפייסבוק

  • Facebook Black Round
חדר רחצה הורים