דירה בכפר סבא

מבט מהמטבח לסלון_edited.jpg
פינת טלוויזיה_edited.jpg

הדירה תוכננה ועוצבה כבר בשלב הבניה עבור לקוחה שלנו שחלמה על תחילת הפרק החדש בחייה והחליטה שתעשה זאת בדירה חדשה שרכשה מקבלן שתותאם במיוחד בשבילה. 

תכננו מחדש את החללים של הדירה והרחבנו את חלל האירוח על ידי ביטול החדר הצמוד לסלון ויצרנו פינת טלוויזיה שפתוחה לחלל הסלון, שבה הנכדים יוכלו להתכרבל מול הטלוויזיה.
 
במטבח שילבנו גם דלפק קטן עבור כוס הקפה של הבוקר. כדי ליצור חלל מרווח, בוטלו גם שירותי האורחים ובמסדרון שנוצר שילבנו טפט שיצר אוירה חמימה.  

השלמנו את התהליך של הלבשת הבית בשילוב פריטי ריהוט ופריטי עיצוב שונים שהכניסו צבע וטקסטורות כמו טפטים וכריות, אקססוריז ווילונות שיצרו אוירה חמימה של בית.

 

סלון 1_edited
סלון 1_edited
press to zoom
מטבח_edited
מטבח_edited
press to zoom
מבט מהמטבח לסלון_edited
מבט מהמטבח לסלון_edited
press to zoom
מבט מפינת טלוויזיה לסלון_edited
מבט מפינת טלוויזיה לסלון_edited
press to zoom
פינת טלוויזיה_edited
פינת טלוויזיה_edited
press to zoom
סטיילינג_edited
סטיילינג_edited
press to zoom