דירה ליד הים -חלל מגורים ומטבח

התבקשנו לתכנן ולעצב מחדש דירה, עבור משפחה עם 3 ילדים צעירים.

מבנה הדירה כלל חלל מרכזי ארוך של מטבח, פינת אוכל וסלון. החלל המרכזי התחבר ליחידת ההורים בצד אחד ובצד השני התחבר למסדרון חדרי השינה של הילדים. האתגר היה ליצור חלל מרכזי הרמוני שישלב פינת ישיבה מרווחת, פינת אוכל וגם פינת עבודה קטנה שמשמשת את בני הבית. כדי לייצר הפרדה בין חלל המגורים לבין אזור חדרי השינה של הילדים, שילבנו עמודי עץ שיצרו כעין הפרדה ויזואלית וגם יצרו אלמנט עיצובי מעניין בחלל. במסדרון שילבנו ארונות בעיצוב נקי ומינימליסטי כדי לתת מענה לצרכי האחסון הרבים של המשפחה ומצד שני לא ליצור עומס בחלל.

בחלק מחלונות הדירה נשקף המבט לים וזה היווה השראה לאווירה שלווה ורגועה בדירה. הסגנון העיצובי שנבחר עם בני הבית היה עיצוב אורבני בקווים נקיים שהתבסס על גווני אפור לבן וגרפיט תוך שילוב עץ ליצירת חמימות והוספת צבעוניות רגועה בפריטי נוי ותמונות. כל פריטי הנגרות תוכננו ועוצבו בהתאמה אישית ומדויקת בהתאם לצרכים ולפרוגררמה העיצובית. המטבח שתוכנן לבקשת הדיירים כמטבח פתוח לחלל המגורים, הותאם באופן אישי לצרכים ולאורח החיים של בני הבית  – המטבח עוצב בקו עיצובי המשכי עם חלל המגורים וכלל גם דלפק ישיבה לבני הבית וארונות אחסון רבים בהתאם לצרכים של המשפחה.

 

בקרו אותנו בפייסבוק

  • Facebook Black Round